Zangdriedaagse Bronhoeve 2024

Van ma 19 aug t/m wo 21 aug 2024  zingen we in de Bronhoeve, in de provincie Utrecht. Lekker kamperen en yoga op een heerlijke plek in de natuur, of op kamers. Dagstart met yoga in het weitje. Inclusief een mantra avond en een klankmeditatie van Felix Erkelens.

Voor uitgebreide informatie klik HIER

Je kunt je hier aanmelden: Meld je aan

Inschrijfformulier ZangDag 18 augustus – Zingkring

Je kunt je hier aanmelden: Meld je aan

Hieronder lees je deelnemers ervaringen van eerdere weekenden:

“Zingen, zangen, gezongen worden… hoe bevrijdend kan  het zijn,  om urenlang met anderen en met mezelf in samenzang  te zijn, met een betekenisvol lied en een kundige en klank- en sfeervolle begeleiding van Martijn op gitaar en accordeon. En dat álles op een ongedwongen plek, waar het fijn kamperen was onder het gezang van de vogels en de sprekende  populieren, en waar ons overheerlijke maaltijden werden aangereikt.
Zingen raakt de ziel…, raakte míjn  ziel, dank allen voor deze ervaring.”
F

Hey Martijn,
Ik vond het weekend echt super!!!!! Ik zit nu heel relaxed op mijn werk, zo af en toe een mantra neuriënd: dank!
R

“Het zangweekend zal ik niet snel  vergeten. Daar waar zingen emotie wordt weet Martijn met zachtheid ruimte te geven aan wat er leeft. Liederen sloten aan bij de energie van de groep, wat maakte dat we met elkaar prachtige dingen hebben neergezet en ik mij verbonden voelde. De kracht van de groep deelnemers vond ik verrassend, evenals het eten, de koks en de sfeer van deze bijzondere plek met kamers en kampeerplekken.. Heerlijk om weer geïnspireerd te zijn!”
M

“Dit weekend heeft me iets heel bijzonders gebracht: ik heb me groots verbonden gevoeld en me gelaafd aan alle liefdevolheid die te horen en te voelen was.”
A

Ik kijk terug op een heel fijn weekend met stuk voor stuk fijne mensen. Een weekend waarin ik (bij) mijzelf kon zijn, mijzelf ben tegengekomen, er het één en ander is losgemaakt en waarin ik lekker heb gezongen en heb mogen experimenteren met verschillende stemmen.
R

Dank je wel voor dit mooie, waardevolle weekend. De activiteiten waren gevarieerd en vooral energie gevend en ontspannend. Er was ruimte om mijn eigen plan te trekken als dat nodig was. De uitnodigende manier waarop je de activiteiten in vrijheid aanbiedt voelde fijn!
De lokatie was geweldig, een paradijsje om te verblijven. De catering zó geweldig dat ik me al voldaan voelde als alles op tafel stond.
Ik doe graag nòg een keer zo’n weekend!
M

Media

Bronhoeve
Ossenwaard 14
3945 PG Cothen
Nederland