Zangweekend Bronhoeve

Van 18 t/m 20 augustus 2023  zingen we in de Bronhoeve, in de provincie Utrecht. Lekker kamperen op een heerlijke plek in de natuur, of op kamers. Inclusief een mantra avond en een klankmeditatie van Felix Erkelens.

Voor uitgebreide informatie klik HIER

Je kunt je hier aanmelden: Meld je aan

Hieronder lees je deelnemers ervaringen van eerdere weekenden:

“Het zangweekend bij De Vlierhof zal ik niet snel  vergeten. Daar waar zingen emotie wordt weet Martijn met zachtheid ruimte te geven aan wat er leeft. Liederen sloten aan bij de energie van de groep, wat maakte dat we met elkaar prachtige dingen hebben neergezet en ik mij verbonden voelde.
De kracht van de groep deelnemers vond ik verrassend, evenals het eten, de koks en de sfeer van deze bijzondere plek met kamers en kampeerplekken.
Heerlijk om weer geïnspireerd te zijn!”
M

“Dit weekend heeft me iets heel bijzonders gebracht: ik heb me groots verbonden

 

gevoeld en me gelaafd aan alle liefdevolheid die te horen en te voelen was.”
A

“Zingen, zangen, gezongen worden… hoe bevrijdend kan  het zijn,  om urenlang met anderen en met mezelf in samenzang  te zijn, met  n betekenisvol lied en n kundige en klank- en sfeervolle begeleiding van Martijn op gitaar en accordeon, en dat álles op een ongedwongen plek, waar het fijn kamperen was onder het gezang van de vogels en de sprekende  populieren, en waar ons overheerlijke maaltijden werden aangereikt. Zingen raakt de ziel…, raakte míjn  ziel, dank allen voor deze ervaring.”
F

Media

Bronhoeve
Ossenwaard 14
3945 PG Cothen
Nederland