Kerstconcert Zang – Gitaar – Marimba – Percussie – Harmonium

Drie musici nodigen je uit voor een improviserende ontmoeting met eigen composities, liederen uit alle windstreken, mantra’s, en natuurlijk een paar “echte” Kerstliederen.
Prachtig samensmeltende stemmen, sfeervolle klanken op de marimba, fijn gitaarspel, en stevige ritmiek zorgen voor een mooie middag in de sfeer van Kerst en licht.

Roelie van Os – zang, harmonium
Martijn Nanninga – zang, gitaar, accordeon
Peter Wilms – Djembe, Udu, Marimba, shakers, zang

Over Roelie van Os:
Mij is verteld dat ik als baby al mee lag te kraaien op de muziek van Mozart, Mozart met zijn fantastische wendingen, zijn speelsheid, diepte, modulaties en nog veel meer.

Ik vond improviseren met de stem van jongs af aan heerlijk, het voelde heel natuurlijk. Zo ontdekte ik ook de piano, al werd ik door mijn vader die professioneel musicus was, een andere richting opgestuurd: de klassieke muziek. Het zingen ontwikkelde zich – onopgemerkt – spontaan, ik heb zangles gehad op de toneelacademie Maastricht en later veel gewerkt met docenten van de Roy Hart Academy – de voorloper van wat je tegenwoordig ‘stembevrijding’ zou noemen. Mijn zangworkshops noem ik ‘de creatieve stem’. In India ontdekte ik het harmonium en de mantra’s en begon daar veel mee op te treden, samen met andere musici. Ik componeer, zowel mantra’s die ik op muziek zet, alsook ballades in het Engels en Nederlands. Heb verschillende CD’s opgenomen en aan meegewerkt.

Mijn stem wordt ervaren als helend, mensen melden regelmatig dat zij zich opgetild voelen in een hogere dimensie. Ik ben heel blij dat ik Peter en Martijn heb leren kennen, fantastische musici om mee samen te werken, een nieuw avontuur!!
HIER lees je meer over Roelie van Os

Peter Wilms

Over Peter Wilms, lees HIER. 

 

 

 
 

 

Stadsoase Naar Zee, Bert Haanstrakade 102, Amsterdam – IJburg
www.naarzeeyoga.nl
Tijd: 15.30 – 17.30 uur. Deur open om 15:30 uur.
Na afloop is er een Kerst verrassing en drankje.
Tickets: € 15,- voorverkoop, € 20,- aan de deur.
Meld je aan door een email te sturen aan  roelievanos@xs4all.nl