Bronhoeve

Van 16 tot 18 juli is zingen we in de Bronhoeve, in de provincie Utrecht. Een heerlijke plek en deze keer met medewerking van zangeres en zangcoach Judith Jobse en van coach en soefi priester Felix Erkelens. Lekker kamperen in de natuur of op kamers.

Voor alle informatie en prijzen klik HIER.

Meld je aan
Dit schreven deelnemers over het weekend van juli 2020:

“Het zangweekend bij De Vlierhof zal ik niet snel vergeten. Daar waar zingen emotie wordt weet Martijn met zachtheid ruimte te geven aan wat er leeft. Liederen sloten aan bij de energie van de groep, wat maakte dat we met elkaar prachtige dingen hebben neergezet en ik mij verbonden voelde.
De kracht van de groep deelnemers vond ik verrassend, evenals het eten, de koks en de sfeer van deze bijzondere plek met kamers en kampeerplekken.
Heerlijk om weer geïnspireerd te zijn!”
M

“Dit weekend heeft me iets heel bijzonders gebracht: ik heb me groots verbonden gevoeld en me gelaafd aan alle liefdevolheid die te horen en te voelen was.”
A

“Zingen, zangen, gezongen worden… hoe bevrijdend kan  het zijn,  om urenlang met anderen en met mezelf in samenzang  te zijn, met  n betekenisvol lied en n kundige en klank- en sfeervolle begeleiding van Martijn op gitaar en accordeon, en dat álles op een ongedwongen plek, waar het fijn kamperen was onder het gezang van de vogels en de sprekende  populieren, en waar ons overheerlijke maaltijden werden aangereikt. Zingen raakt de ziel…, raakte míjn  ziel, dank allen voor deze ervaring.”
F

Media

Bronhoeve
Ossenwaard 14
3945 PG Cothen
Nederland