Luisterfragmenten

Ik zing en speel heel veel verschillende stijlen. Heb lang gedacht dat ik moest kiezen en voel nu: dit is wat ik ben en doe: ik hou van stromende en betekenisvolle muziek en die heeft vele uitingsvormen. En het één voedt het ander, zo groeit alles samen.

 

Come, Come whoever you are
Sufisong met een mooie open tekst van schrijver, dichter, mysticus, musicus Rumi (1207 – 1273) 


Om Tare Tutare
Mantra uit het Boeddhisme. Tara staat voor de zachte liefdevolle omhulling en troost. Swaha, zo zij het , alles heeft zijn plaatS


Just a Breath Away
This is my prayer, don’t despair, prepare for a miracle… Song van Miten die mij zeer inspireerde…


Please call me by my True Names
Zie mij in mijn vreugde, mijn blijdschap. Maar ook: zie mij in mijn pijn, mijn tranen. Dat allemaal zijn mijn ‘true names’.
Tekst van Boeddhistisch leider en founder van de Plum Village gemeenschap Thích Nhất Hạnh.


Sredi Doliny Rovnije

samen met Bas Kuijlenburg, Russisch volkslied:
“Temidden van de open dalen,op de vlakte,
groeit en bloeit de hoge eik,
in zijn krachtige schoonheid.”


Trailers CD Canta
Luister HIER naar enkele trailers van mijn CD (Canta, wereldmuziek samen met Andrea Hauser, 2015).

Fragment van een zang-evenement, 2014
Luister
 HIER naar repertoire dat we ooit voor de kerst zongen, Taizé, Sufi en een gospel.

Ik treed op in vele formaties met enerzijds spirituele muziek (mantra’s, sufi-songs, indianenliederen, healing songs) en anderzijds een breed repertoire uit de wereldmuziek:  Gipsy-balkan, Klezmer, Argentijnse Tango, Spaans en Zuidamerikaans.