Luisterfragmenten

Ik zing en speel heel veel verschillende stijlen. Heb lang gedacht dat ik moest kiezen en voel nu: dit is wat ik ben en doe: ik hou van stromende en betekenisvolle muziek en die heeft vele uitingsvormen. En het één voedt het ander, zo groeit alles samen.

Soms moet je de soundcloud-reclame even wegklikken door op het kruisje te klikken…

Come, Come whoever you are
Sufisong met een mooie open tekst van schrijver/dichter/mysticus/musicus Rumi

Om Tare Tutare
Mantra uit het Boeddhisme. Tara staat voor de zachte liefdevolle omhulling en troost. Swaha, zo zij het , alles heeft zijn plaats

Just a Breath Away
this is my prayer, don’t despair, prepare for a miracle… Song van Miten die mij zeer inspireerde…

Trailers CD Canta
Luister HIER naar enkele trailers van mijn CD (Canta, wereldmuziek samen met Andrea Hauser, 2015).

Met de groep…
Luister HIER naar repertoire dat we ooit voor de kerst zongen, Taizé, Sufi en een gospel.

Ik treed op in vele formaties met enerzijds spirituele muziek (mantra’s, sufi-songs, indianenliederen, healing songs) en anderzijds een breed repertoire uit de wereldmuziek:  Gipsy-balkan, Klezmer, Argentijnse Tango, Spaans en Zuidamerikaans.